Om in Geelong te komen vanaf Sydney langs de kust gereden en twee nachtjes gestopt in Osbort. Mooi plaatsje alleen was het weer wat minder. Het viel ook vies tegen om nu in een tentje te slapen. Wij hebben natuurlijk de goedkoopste slaapzakken en die zijn niet warm. Het is hier nu winter en best koud ’s nachts hiervoor hadden we daar geen last van omdat het nooit kouder werd dan een graad of 18.
In de avond kwamen we aan bij Ionel. Hier hadden we drie maanden geleden ook verbleven. De kleine Lenny was al goed gegroeid en loopt nu ook. Leuk om te zien.
Het was nu tijd om de auto te verkopen. Huil. We hadden de auto voor $3000,- gekocht en hoopte en nog wat leuks voor terug te krijgen. Daarom alles uit de auto gegooid en helemaal van binnen en buiten gepoetst en op internet gezet. We kregen meteen reactie maar allemaal nep berichten. Dus ook maar even naar de Used car dealers. Die gaven er $1000,- voor. Klonk wel goed maar hoopte er wat meer voor te krijgen en wachten nog even af. Na twee dagen toch maar naar de used car dealer gereden maar die wilden niet meer de $1000,- er voor geven. Balen en meteen iemand anders terug ge-sms’t dat hij de auto voor $1000,- mag hebben. Hij was nog steeds geïnteresseerd en zijn toen richting Melbourne gereden om ergens bij een McDonald’s de auto te laten bekijken. Er kwamen twee mannen aan en de een wist wel wat van auto’s af. Hij vond allemaal dingen die kapot waren zoals de schokbreker achter ( dit krijg je als je 14.000 km met een te zwaar beladen auto rijd) en wilde hierdoor wel 850,- dollar geven. Ik en Daisy keken elkaar aan en waren blij dat de auto verkocht was. Op de terug weg naar Geelong in de trein zaten we te lachen dat het wel sukkels waren dat ze onze auto hadden gekocht. De motor was namelijk helemaal op na een paar keer een overhitte/drooggekookte te zijn. De benzine pomp is stuk, de schokbrekers achter waren lek, de speakers op, de achterklep bleef niet goed meer openstaan, de vooruit was matglas van al het steenslag, het stuur stond scheef en hij zat helemaal vol met krassen van het rijden op zandpaadjes en bossen. Toch deed het een beetje pijn om ons geliefde Hyundai gedag te moeten zeggen.
De volgende dag zijn we op het internet gaan kijken voor vliegtickets naar Bangkok en er een geboekt.
Ionel had de laatste avond dat we bij hun verbleven (hebben hier 8 nachten geslapen) een heerlijke maaltijd gemaakt en ons de volgende dag naar de bus gebracht.

20130516-095742.jpg

20130516-095846.jpg

20130516-095933.jpg